Интерв’ю з франчайзі та власником Mortimer English Club в Києві

Интерв’ю з франчайзі та власником Mortimer English Club в Києві

У межах святкування 10-річчя клубу Мортімер в Україні хочемо представити наших франчайзі. У інтерв'ю з ними обговоримо причини, що спонукали їх зайнятися власним бізнесом, а саме сферою освіти і співпрацею з Mortimer English Club.

Сьогодні інтерв'ю з Олександрою Литвиненко, власником одного з клубів Мортімер в Києві (Троєщина).

У 2013 році Олександра вирішила, що хоче займатися власним бізнесом, і з усіх можливих варіантів обрала франшизу Mortimer English Club. Ось уже 7-й рік вона успішно керує клубом, який надає можливість вивчати англійську мову як дітям (від 2 років), так і дорослим. Протягом цього періоду вона не тільки розширила спектр послуг для клієнтів, підібрала професійну команду вчителів, а й створила затишну атмосферу в своєму клубі Мортімер. Детальніше читайте в нашому інтерв'ю.

- Як Вам спало на думку створити власний бізнес?
- Після народження доньки я зрозуміла, що більше не можу (і не хочу) працювати в колишньому режимі п'ятиденки з 9.00 до 18.00 в офісі в центрі Києва. Більш того, я хотіла розвиватися, а сфера освіти завжди приваблювала і цікавила мене найбільше.

- Чому сфера освіти?
- Ще будучи ученицею 3го класу, я прийшла в сусідній дитячий сад і попросила дозволити мені проводити заняття з англійської мови з малюками. Завідуюча дозволила і я була просто щаслива. Так почалися мої перші педагогічні кроки.

- Які причини стали вирішальними факторами при вирішенні про співпрацю з Mortimer English Club?
- Серед усіх мовних шкіл, Мортімер має найбільші конкурентні переваги: відмінно продумані програми для малюків і школярів, покрокова підтримка в розвитку бізнесу, досвідчені Майстер Партнери, гнучка система менеджменту.
Після мого дослідження багатьох франчайзингових компаній вибір був очевидний. А дізналася я про клуб Мортімер ось як: ми з моєю 2х річною донькою гуляли неподалік від будинку, на Оболонській набережній і побачили веселу юрбу дітей з яскравими сумками, що вибігали з дверей якогось клубу. Як пізніше з'ясувалося, це був філіал школи Мортімер на Оболоні. Так сталося наше знайомство, а, згодом, і тісна дружба з цією мережею.

- Який досвід і освіта у Вас були до відкриття свого клубу Мортімер?
- Я закінчила факультет міжнародного маркетингу і реклами, за освітою я маркетолог, маю 5-ти річний досвід роботи менеджером зовнішньоекономічної діяльності, завдяки чому опанувала англійську до рівня B2, а згодом, працюючи в школі Мортімер, до рівня С1.

- У чому полягає сьогодні Ваша робота в клубі?
- Окрім керування клубом й вирішення організаційних та адміністративних завдань, я проводжу заняття для малюків 2-5 років, а також індивідуальні заняття для дорослих.


Уся команда Mortimer English Club бажає Вам, Олександра, величезних успіхів, натхнення і подальшої самореалізації. Для нас величезне задоволення бути Вашим Партнером!